Summer court

Summer court selvittää välejään!

Sif ja Riptide ottavat matsia siitä kuka on summer champion.

Hedgelinnassa ammuskellaan maalitauluja eri kokoisilla aseilla!

Kevyet aseet: sif voittaa
Mediumit: tasan!
Raskaat: tasan!
Ammuskelujutut voittaa Sif täpärästi. Sanoo kyllä että sillä kävi tuuri ja että Riptide sanoo monta kertaa ilmaisuja tyyliin: “Motherfucker!”, “Jesus, fuck! No!”

Sit tehdään urheilujuttuja:
Uiminen: Riptide voittaa. Sif ui hyvin mutta riptide on vesijäbä ja lähes voittamaton vedessä! (Paitsi merccejä vastaan.)
Kiipeily: Sif voittaa selkeästi
Kädenvääntö: Kauhean pitkä ja hikinen vääntö! Riptide voittaa!
Riptide on parempi urheilujäbä!

Vikana testinä ne vaan brawlaa toisiaan vastaan, epäselvin säännöin!
1: Joku ampuu ilmaan ja näin antaa signaalin että matsi alkoi. Riptide munkittaa jotenkin kännisesti ja potkaisee ihan matsin ekana asiana Sifiä haaroväliin ja vaikka Sif ei olekaan mies, hän silti kaatuu kivusta maahan. Riptide elbow-droppaa päälle ja tekee hulluna bashing damagea!

2: Sif toipuu kivusta.. melkein.. Mutta saa napatuksi elbow dropanneen riptiden kiinni, painaa jalalla sen selkärankaa vasten ja vääntää hirmuisesti, mutta riptide on kestomursu eikä vielä näytä juurikaan ottaneen osumaa.

3: Riptide riehuu ja lyö kyynerpäällä mutta ei saa kauheasti aikaan

4: Sif vääntää lujempaa ja riptide huutaa raivokkaasti: AARRGHHH

5: Riptide riehuu ja pyörii sifin kanssa maassa ja tekee sille vähän damagea

6: Molemmat pyörivät ja painivat ja riehuvat, mutta eivät ole kauhean tehokkaita. Molempia alkaa väsyttää! Mutta molemmat onnistuvat staminaheitoissaan hullun hyvin niin ei väsytäkään!

7: Riptide pääsee sifin päälle ja pieksee sifin melkein tajuttomaksi! (1 health level jäljellä! Mutta toisaalta myös riptide on melkein down.)

8: Molemmat pääsevät ylös kun sif heittää riptiden pois päältään. Sif säheltää ja failaa, ja riptide failaa myös! Molemmat väsyneenä huitovat epätarkkoja ja tehottomia lyöntejä ja valuvat hikeä maahan!

9: Lopulta Sif saa yhden heikon koukun osumaan riptiden pään kylkeen.. Ja toisen, ja toisen.. Riptide ei enää suojaa. Kymmenen heikon lyönnin jälkeen Riptide putoaa… Mutta meinaa viime hetkellä recoverata! Mutta sitten horjahtaa ja kaatuu selälleen. Sif julistetaan voittajaksi ja summer championiksi! Jonka jälkeen myös hän kaatuu maahan.

Summer court

FourKings vpeltoni vpeltoni